Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Anouk: "Ex-vriend bedroog mij met zeker acht vrouwen"

De Nederlandse rapper Unorthadox ging tijdens zijn relatie met Anouk vreemd met acht kennissen van de zangeres. Dat vertelde Anouk in een openhartig interview op de Nederlandse radiozender 3FM.

De bekende presentator Giel Beelen belde Anouk vrijdag naar aanleiding van haar 36ste verjaardag. Het interview begon luchtig, maar al snel werd haar stukgelopen relatie met de zes jaar jongere rapper het gespreksonderwerp. Volgens Anouk bedroog Unorthadox haar anderhalf jaar lang met meerdere vrouwen die ze zelf kende.

'Hij is echt als een beest tekeer gegaan in mijn huis', vertelde Anouk. 'Eind vorig jaar kwam ik er achter dat hij met dertien vrouwen contact had op een manier die ik niet gepast vind. Met acht van hen heeft hij sowieso seks gehad. Het ergste is dat het vrouwen waren in mijn directe omgeving: twee nanny's, mijn schoonheidsspecialiste, moeders van vriendjes van de kinderen... En iedereen heeft gewoon anderhalf jaar lang zijn mond gehouden. Het is een soort complot geweest.'

Op de vraag of ze al die tijd echt niets in de gaten had, reageerde de zangeres emotioneel. 'Hoe idioot het ook klinkt, ik ben echt niet op mijn hoofd gevallen, maar ik heb gewoon niks doorgehad. Het zijn ook echt geen vrouwen waarvan ik dacht dat het ooit had gekund. Ik had het mij nooit kunnen voorstellen.'

Anouk en Unorthadox waren sinds 2009 een koppel. In april vorig vorig jaar kregen ze een zoon. Uit een eerder huwelijk heeft de zangeres nog drie kinderen.

Bron : Nieuwsblad.be

Deel dit artikel